donderdag 1 maart 2012

Scrap & More Challenge Maart

Het is alweer maart en dus weer tijd voor een nieuwe challenge bij Scrap en More. De opdracht voor de komende maand: BLOEMEN, dat is ja niet zo moeilijk. Je kunt weer een leuke prijs winnen, maar kijk voor deelname bedingen op het blog van Scrap & More.

Dit is mijn bijdrage voor deze maand geworden. Het werd tijd voor een naambordje op mijn deur van mijn hobbykamer. Ik heb eerst een houten schild wit geverft, daarbij het papier van Maja Design - Skargardsliv gebruikt. De letters met een stans van Tim Holtz uitgestanst. De witte bloem is van Wild orchid crafts, de andere bloemen zijn allemaal met de stans van Cheery Lynn-miniature rose gemaakt. De andere gebruikte materialen komen ook uit de Winkel van Scrap & More. Het flesje is van Tim Holtz . Ik heb stamping Tilda, een van de drie special edition's die bij scrap & more te verkrijgen is, met Derwent gekleurd. Hij hangt al mooi te pronken op de deur, ik ben er behoorlijk tevreden mee.

7 opmerkingen:

José zei

Nou daar kun je zeker tevreden mee zijn, ze is hartstikke leuk, is het maritieme tintje een verwijzing naar je achtergrond, of gewoon leuk.
Groetjes José

Agnes zei

Wow, gaaf Dina.
Tilda met de stempel heb je echt super gebruikt voor deze creatie!
groetjes, Agnes

Chantal zei

Sodeknetters Dina, deze is echt helemaal gaaf zeg!!!!! Toppie meis! Lieve groetjes, Chantal

Cordine zei

Wat een super leuk idee!!
Groetjes
Cordine

marion zei

Wauw, wat is dat supergaaf Dina. leuk dat flesje ! Liefs, Marion

Helen zei

wat prachtig gemaakt. Groetjes

code promo zei

Wow,It look so beautiful.Mongolia images look in the different shapes and it look so colorful.