vrijdag 23 maart 2012

Royal Celebration

Ik heb weer eens een Easelcard gemaakt. De basis bestaat uit wit cardstock, het scrapppapier is van Magnolia, zowel uit de nieuwste collectie als uit een oude collectie. Bij Magnolia zijn de nieuwe en oude collecties prima te combineren. De randen allen beinkt met Distress-walnut stain. Ik ben met de prachtige nieuwe stempels van Magnolia uit de laatste collectie aan de gang gegaan. Tildas Castle en Tilda catching stars. Verder de Doohickey hellebores en een takjes pons van Martha Steward gebruikt. Ook de Tag is een Doohickey van Magnolia- scalopped tag, daar bij een lintje en een roosje van Wild orchid crafts
Ik heb een tekst uit de laatste collectie gebruikt, leuk voor een uitnodiging voor een princessenfeestje.
Ik heb de beide Magnoliastempels met Memento-inkt gestempelt op Copic Perfect colouring papier en ingekleurd met de Copics, hieronder de gebruikte kleuren.
Fijne dag.

7 opmerkingen:

Neline zei

Wat een prachtige easelcard! Echt heel gaaf gemaakt.
groetjes
Neline

Sazzle zei

Thanks for entering the design team call over at Fussy and Fancy.

Our new design team members will be announced shortly after the closing date and those that are successful will be contacted prior to the announcement.

Good luck :-)

xx Sazzle xx

Scrapcreaties Mirande zei

Wauw wat een mooie kaart. Daar zou mijn dochter van drie echt helemaal weg van zijn. Lekker roze. En de prinses bij het kasteel is natuurlijk helemaal super. Ik moet ook maar eens zo'n kaart voor haar verjaardag gaan maken.
Groetjes Mirande

marja zei

Wat een schitterende easelcard, geweldig!!
Leuk dat je mee doet met IAMC.

Lieve groetjes Marja.

CreaSjouk zei

Heel mooi deze prinsessenkaart!
Groetjes Sjoukje

Chantal zei

Hi Dina, ik vind je kaart helemaal stunning!!! En ik wil je graag zeggen: roze kun je echt vaker doen hoor, want het is superszzzzzz! Lieve groetjes, Chantal

Liefs Ineke zei

Het is een beauty hoor. Dank je wel voor je deelname aan IAMC. groetjes van Ineke