woensdag 1 februari 2012

Scrap & More en Derwent 3

Goedenmorgen allemaal, de maand januari zit er weer op en dus is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij Scrap & More, voor deze maand: liefde, je moet alleen spullen gebruiken, die te verkrijgen zijn bij Scrap & More, je kunt weer iets prachtigs winnen, maar daarover meer op het Scrap & More blog. Ook bij Derwent is het tijd voor een nieuwe challenge, en hier is ook de opdracht: Valentijn.
Ik heb een bookcard gemaakt en daarvoor volgende materialen gebruikt. Scrappapier van Magnolia, alle randen beinkt met Distress-inkt- walnut stain, daarbij de Hearttag en Heart swirl van Magnolia gebruikt. Veel bloemen van Wild orchid crafts gebruikt en de stempel van Magnolia - Valentino ingekleurd met Derwent. De binnenkant, daarvoor weer het papier van Magnolia gebruikt, met de Nestabilities het hart uitgestanst en de Magnolia - Tilda sending love letters met Derwent ingekleurd, hieronder de afbeelding met de kleurnummers.Het ''boek'' met een Martha Stewardpons gemaakt, daarin een tekststempel van Magnolia met een Nestabilitie Heart uitgestanst en daarbij de mini Magnolia - Cupido met Derwent ingekleurd.


De achterkant met het Tim Holtz alfabet uitgestanst.Doen jullie weer mee, beide challenges zijn goed te combineren?
Hij kan meedoen bij:

Deep Ocean Challenge blog: Love you

8 opmerkingen:

Neline zei

ooohh..... dat heb je weer prachtig gemaakt!
groetjes
Neline

Yvonne zei

Wauw, zeg schitterend al dat moois dat je weer gemaakt hebt!!
liefs yvonne

Wilma zei

Hoi, wat gaaf!
Ik dacht dat het een "gewoon" kaartje was, maar zie nu dat het een boekkaart is!!
Super!
Groetjes, Wilma

Agnes zei

oooooh, ik had deze even gemist maar wat een gáve creatie.Ik vind het echt schitterend!! enne.....ben je in love??? :) :)
groetjesssss

Cordine zei

Boekkaart is schitterend!
Groetjes
Cordine

Christa zei

helemaal te gek dina ,ooi gemaakt hoor,, enee jaa ik kom ook 10maart heb er zin in xx christa

Mandy zei

Beautiful project,lovely image and layout...Thank you for joining in with us at Truly Scrumptious,hope to see you next time...
Mandy x

Jane zei

Gorgeous book box! thanks for joining us at Deep Ocean Challenges! hugs, Jane x