zaterdag 3 december 2011

Workshop kalender

Vandaag op afstand meegedaan met een workshop van Scrap & More, ik had de workshop al live in Oktober meegedaan, maar heb er nog een paar nodig als kado.
Het papier is van Maja Design -Fika , de klok is van Tim Holtz. De Magnolia stempels zijn uit oudere collecties en passen , vind ik goed in de keuken. Ik heb alles ingekleurd met Derwent 640, 560 en 010. De mini pollepel komt bij de plaatselijke hobbywinkel in Luxembourg vandaan.


De kalenderbladen, deze keer bestempelt met de deegroller en op de andere zijden ook met de muffinstempel van Magnolia. De workshop was vandaag slecht verzorgt met een natje en een droogje, dus de volgende keer toch maar weer naar Nederland. Wil je deze workshop ook volgen, kijk dan op de website van Scrap & more, is er geen passende datum dan mail Angelique misschien kunnen jullie dan tot een passende datum vinden.

6 opmerkingen:

JOKE zei

Hij wordt steeds mooier!!!!
Liefs Joke

Yvonne zei

Hee Dina wat een bjoetie!!! Op afstand mee doen , ha,ha,ha... is inderdaad leuker met zijn alle. Heb hem bijna af dan zal ik hem gauw op mijn blog zetten!!
liefs Yvonne

Rachel zei

Hij is echt prachtig, wat een leuk idee om kado te geven!!! Heb je de kalender zelf gemaakt of zo gekocht?

*Ellen* zei

hihi tja met meer mensen is het toch gezelliger maar je hebt het er prima afgebracht hoor, vind hem schitterend

Wilma zei

Jeetje Dina, wat mooi!
Echt een blikvanger!!
groetjes, Wilma

Helen zei

WOw, wat ontzettend leuk om kado te geven/krijgen. Heel mooi gemaakt. En een live workshop lijkt mij ook leuker ;-)