zaterdag 17 september 2011

kalender

Mijn eerste bijdrage voor het DT blog van Scrap&More en ik heb nog nooit zo lang over iets gedaan, moet natuurlijk wel ''perfect'' zijn. Ik heb een staande kalender gemaakt.
Eerst hard karton gesneden, daarop het ribbelkarton en daarop het prachtige scrappapier van Maja Design -Fika. Ik vind het zulk mooi papier, bijna te zonde om te gebruiken.Hier heb ik hem neergelegt, zie je het toch beter. Ik heb een Cheerylynn Doily gebruikt, French Pastry, daarbij ook de adopter plaid gebruikt, dan is die zo uitgestanst en je B-plaat blijft heel.Verder nog een paar DooHickeys van Magnolia gebruikt. Dat zijn: Lovely Fenc, Tilda Lace, Wild strawberry flower & leaves en Heart swirl. De tekst (geen idee van wie) heb ik met een Nestabilities - Labels Eighteen gemaakt en daarna nog een keer gemat. De kalender komt bij de boekwinkel in Luxembourg vandaan, maar die zul je ook in Nederland wel ergens kunnen krijgen.Ingekleurd heb ik de Magnolia, uit de Sweet rainbow collection: Tilda celebrates midsummer, met Derwent op kraft, ziet er zo heel anders uit dan op wit papier.


Hij kan meedoen bij: Duymelot designblogPrettig weekend

5 opmerkingen:

nicolet zei

Dat ziet er schitterend uit!
Groetjes Nicolet

Toos Awater zei

Wat een mooi projektje Dina en super gekleurd op het craftpapier

Groetje Toos

Christa zei

hoi dina dat ziet er super uit hoor, wat mooi effect geeft dat op dat craft papier ,tis weer heel anders,super hoor xx christa

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Heel erg mooi,zo met het craft dit blijft ook zo'n lieve tilda,

groetjes Agnes

Neline zei

Dat heb je prachtig gemaakt! Helemaal super.
Leuk dat je meedoet met onze wedstrijd bij Duymelot.
Veel succes
groetjes
Neline