zondag 29 mei 2011

voorbij

Mijn vakantie is weer voorbij, morgen weer aan het werk, maar donderdag is ja alweer een vrije dag. Ik heb nog een paar kaartjes gemaakt. Dit is er één van. Ik had allerdings geen tekststempel meegenomen, maar het is voor de geboorte van een meisje. Het papier is van Bo bunny en de stempel is van Lilli of the valley.

En dit kaartje heeft mijn nichtje van 3 gemaakt. Het kleuren doet ze al super, het papier heeft ze uitgezocht (oude cadkit) en er moest onbedingt een strikje en een bloemetje op. Dus heeft ze ook een geboorte kaartje voor d'r nog te geboren nichtje gemaakt.


En dit heeft ze voor d'r opa gemaakt die volgende week 60 wordt. Het plaatje heeft ze helemaal alleen ingekleurd, dus ook de meer gedetailleerde plaatjes gaan al goed, als ze zin heeft.


fijne zondag nog, ik ga weer lekker aan de freubel.

4 opmerkingen:

Agnes zei

Hoi Dina,
Jammer dat je vakantie er al weer opzit. Hopelijk heb je lekker kunnen relaxen en de batterij weer opgeladen. Je hebt in ieder geval weer 'n dot van 'n kaart gemaakt en ben benieuwd naar de rest!
En je nichtje heeft al goed afgekeken bij d'r tante, zeg maar dat ze een dikke 10 van mij krijgt!! gezellig om zo samen te freubelen :)
Fijne zondag nog verder en groetjes, Agnes

Angelique zei

Ja aan alles komt een einde, wel erg leuk je aan het eind van je vakantie nog even gezien te hebben, het was gezellig! Je kaart is mooi hey maar de projecten van je kleine nichtje zijn echt super!! Werk ze hoor aanstaande week!

Cordine zei

Aan al het leuke komt een eind, helaas! Je nichtje kan al aardig kleuren!
Groetjes
Cordine

Yvonne zei

Hey Dina, ik heb even geschitterd door afwezigheid, We zijn het weekend naar Antwerpen geweest, wat zit zo'n vakantie er toch weer snel op he!
Ja kaart vind ik zo'n lieffie! Maar je nichtje kan er ook wat van leuk hoor!
liefs Yvonne