zondag 20 maart 2011

Joy

Goeiemorgen allemaal, gisteren een hele leuke lange dag gehad. Vroeg opgestaan, al is dat geen probleem voor mij en ben ik meestal vroeg wakker. Van Luxmbourg naar Den Bosch gereden . Waar ik Angelique van Scrap&More op de knotsgekkekaartendagen mocht helpen op d'r stand. Het was lekker druk, gezellig en heel leuk. Yvonne en d'r dochter waren er ook. Yvonne was zeer tevreden met d'r verjaardagscadootje, de file folder van een paar weken geleden, die ik hier had laten zien.
Ik heb niet veel van de rest van de beurs gezein, twee keer op weg naar de toiletten een kant meegepakt, nog een verjaardagcadeau voor mijn zusje gescoort en dat was het dan wel.
Om 17:00 opgeruimt en om 18:00 zat alles in de auto.
Toen in de auto gestapt en nee denk nu niet die is weer naar huis gereden, nee ik ben naar Lisse gereden, waar vandaag de clubdag van Christmas Creation.

Angelique harstikke bedankt en heel leuk dat ik mocht helpen (je roept maar voor een volgende keer) en dames bedankt voor een leuke en gezellige dag (ik weet nu hoe de travaille werkt)

O ja de kaart, gemaakt met het papier van Bo Bunny, een digi en ingekleurd met Derwent, ik vind hem wel lief geworden de kaart.

6 opmerkingen:

Toos Awater zei

Hij is super lief geworden Dina en zo mooi ingekleurd.
Wat leuk dat je een dag geholpen hebt bij Angelique en fijn dat het zo gezellig was.
Voor mij was het dit keer geen beurs zijn gisteren teruggekomen uit Oostenrijk, vondt ik wel balen hoor dat het tegelijk met de vakantie viel.

Groetjes Toos

Angelique zei

oohh wat was het super gezellig en heerlijk druk! Je bent een zeer goede, leuke vriendelijke verkoopster hoor, en ook een hele leuke collega!! Ik vond het echt geweldig dat je me zo geholpen hebt, bedankt!! Op naar de volgende beurs, jij vandaag veel plezier op de clubdag! Je kaart is weer prachtig!!

Annemiek zei

Het klint supergezellig allemaal hoor! En dan vandaag weer zo'n leuke dag... veel plezier!
Enne... je kaart is heel leuk!

Yvonne zei

Hoi Dina, veel plezier vandaag in Lisse, dan heb je vanavond weer een aardig ritje voor de boeg. Volgens mij ben je onvermoeibaar!! Ik was helemaal niet best tevreden met je cadeau, veel meer dan dat ik vind het SCHITTEREND!! Staat hier te pronken in de kamer, Was echt keileuk op de beurs! Je bent een gezellig collega.
Zou bijna vergeten iets over je kaart te zeggen hi,hi,hi...zit nog vol van de afgelopen dagen...was ook zo leuk!!! Dat hondje vind ik helemaal geweldig wat een schatje is dat, echt een heel lief kaartje!!!
groetjes Yvonne

*Ellen* zei

wat een lieverd op dat prachtige vrolijke kaartje, jammer dat ik er gister niet bij kon zijn, maar supers toch dat je er zo van hebt genoten, ook voor vandaag heel veel plezier en een goede reis naar huis

Agnes zei

Wauw, wat een "poepie" Dina.
Mooi kaartje heb je met hem/haar gemaakt!
En zo te lezen heb je een erg gezellig en creatief weekend gehad! pfffff, wat een energie heb je toch!

groetjes, Agnes