woensdag 20 oktober 2010

peace and happiness

Ja, ik leef nog. Ik heb het een beetje druk en zal de komende tijd ook niet veel nieuws kunnen laten zien. Volgende week verhuizen mijn spullen, maar ik ben vanaf 1 november dakloos. Ik kan er nog niet in, de aansluitingen naar de hoofdleidingen kunnen pas vanaf 8 november gemaakt worden. Dan gaan we maar in een hotel, het wordt betaald. Afwachten wanneer ik erin kan.

Het papier is van Basicgrey, eskimo kisses, stempels van Magnolia en tekst van greeting farm (denk ik). Ingekleurd met Derwent.

fijne avond nog.

7 opmerkingen:

Yvonne zei

Voor iemand die bijna dakloos is maak je nog steeds heel mooie kaartjes!! Even alle gekheid op een stokje, vervelend voor je natuurlijk. Laat je dan ook maar lekker vertroetelen in het hotel! Hoop voor je dat je zo snel mogelijk in je nieuwe huis kunt! Ik zie je in ieder geval zaterdag en als jij eerder bent dan ik hou je zeker wel een stoeltje voor mij vrij?? Heb wel wat charms van tasjes maar andere, neem ze wel mee dan kun je kiezen!
groetjes en tot zaterdag!
Yvonne

*Ellen* zei

whow wat een schatje, prachtig is dit kaartje, en succes met je verhuizing, alleen is het wel balen zo dat je niet meteen door kunt naar je nieuwe stekkie

Riet zei

Wat een schitterende kaart Dina,lief die stempel,mooi papier en details.

Liefs Riet.

Moon Hulsman zei

wat een toestand om zo te verhuizen. Hoop dat je toch een beetje kunt genieten van je hotelletje
Liefs Moon

Cordine zei

Mooie kaart weer Dina!
Groetjes
Cordine

Agnes zei

jeetje Dina, wat een toestand! Het is wel te hopen dat vóór de winter echt voor de deur staat jij er lekker achter zit :)
Je kaart is weer 'n plaatje!
Succes en sterkte met alles.

Groetjes, Agnes

Astrid zei

Jemig Dina, het zit je ook niet mee met je nieuwe woning zeg, wat vervelend dat het allemaal zo lang moet duren, ben je straks ook nog dakloos :( Nu maar hopen dat ze het snel af kunnen maken !!
Je kaart is geweldig mooi, echt schitterend !!
Veel succes en sterkte met alles hoor !!

groetjes Astrid