woensdag 9 november 2011

CCWS 13

Goeiendag allemaal, het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij Christmas challenges with sketches, de dertiende alweer, wat vliegt de tijd. Een prachtige bruikbare sketch deze keer, ik zal hem vast nog vaker gebruiken. Ik heb het mij deze keer lekker makkelijk gemaakt. Het afdrukje had ik al op de clubdag van Crazy copics gekleurd en het prachtige papier van Authentique Wonder lag ook op tafel (in de vakantie). Ik vind het zulk lekker kerstpapier in die klassische kleuren. De twee andere stempeltje zijn uit de nieuwste van Lili of the valley. De kerstster is gemaakt met de ponsen van EK-succes - Daisy, de tak is een nieuwe Doohickey - Mistletoe.
Al deze produkten zijn te verkrijgen bij Scrap & More.

Natuurlijk ingekleurd met de copics, hierboven de kleuren.


De sponser van deze week is:De anderen uit het DT team hebben ook weer prachtige creaties gemaakt en ik hoop dat jullie weer in grote getalen met de challenge mee doen. Er moeten vast nog wel een paar kerstkaarten gemaakt worden.

9 opmerkingen:

Nicole zei

Wat een schattig kaartje, Dina. Het is inderdaad mooi papier. Ik vind je kerstroos ook prachtig!

Carol zei

Absolutely gorgeous Dina, love it. Carol x

Zw@@n zei

Geweldig kaartje, Dina. Mooi papier en leuk afdrukje. Liefs, Wilma

Yvonne zei

Schitterend Dina! heb ze ook nog liggen maar ga er ook snel mee aan de slag.
liefs Yvonne

Wilma zei

Wat een mooi kaartje! De kleuren zijn inderdaad prachtig.
Leuk stempelafdrukje, weer eens wat anders..
groetjes, Wilma

José zei

Leuke kaart weer Dina en idd die traditionele kerst kleuren vervelen nooit! Heel leuk afdrukje, ik geloof dat ik die ook nog ergens heb liggen.
Nog bedankt voor je tip van Scrap en More, ik heb besteld en de dag erna lag het in de brievenbus, mooi op tijd voor we weer vertrokken naar Bazel, kan ik weer aan de slag ;0)
Groetjes José

Agnes zei

Gaaf kaartje Dina en wat een tempo heb je toch! :)
groetjesss

saskia zei

gaaf!!

liefs Sas

Renata zei

Prachtig kaartje Dina, je hebt een geweldige uitwerking van mijn sketch gemaakt. De traditionele kerstkleuren zijn inderdaad helemaal top!! Mooi ingekleurd stempeltje trouwens.
Liefs, Renata.